0Wish

De ce Tablete si Capsule

Laptele de magarita, ajunge pe linia de productie a capsulelor si tabletelor in conditii de maxima igiena, la fabrica de medicamente.  Printr-o tehnologie avansata, aici se efectueaza si ultimele analize, in asa fel incat produsul final sa fie de cea mai inalta calitate si pentru a ne asigura ca si-a pastrat calitatile naturale.

Varianta de capsule si tablete din lapte magarita este cea mai usoara si rapida de administrare, potrivita vremurilor noastre.

Pentru a-i imbunatati actiunea , pe langa capsulele ce contin doar lapte praf bio de magarita,am creat si varianta cu albastru de metilen, cu actiune directa in cazul durerilor si inflamatiilor la nivelul gatului, iar pentru copii exista si varianta de tablele.masticabile, cu gust si aroma placuta, care sa ii ajute pe micuti sa le accepte mai usor.

Clientii nostri au constatat beneficiile aduse de capsulele si tabletele cu lapte praf bio de magarita, au povestit prietenilor, si astfel am decis ca distributia produsului nostru sa se  faca si in farmacii, si in magazinele de tip plafar, pe langa optiunea mai rapida de comenzi online.