Site Overlay

Lapte de magarita, 20 capsule

45,00 lei

SKU: 5944756402082 Categorie:

Descriere

LAPTE DE MAGARITA, 20 CAPSULE

Tabletele si capsulele din LAPTE DE MAGARITA, contin lapte praf Biologic/Organic, produs de ferme certificate din Italia. Daca nu sunteti obisnuiti sau nu va place gustul laptelui, nu va faceti griji, deoarece acesta nu se simte in produsele noastre.

Produsul contine ca ingredient activ lapte de margarita organic liofilizat, bogat in vitamine , minerale , acizi grasi Omega 3 si 6, bacteria lactice si enzima lizozim , ceea ce ii confera calitati si efecte fiziologice similare cu ale laptelui matern.

Tablete adulti : 1 capsula de 3 ori pe zi

Ingrediente: lapte de margarita  organic liofilizat.

Atentionari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici , a nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic, a nu se utiliza de persoanele cu intoleranta la lactoza decat la recomandarea consultantului de specialitate. Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos.

A se pastra la temperature sub 25grade , la loc uscat, in ambalajul original.

Prezentare: cutie de carton

Informatii nutritionale :

Lapte de margarita organic liofilizat 250.00mg /capsula

 

Conform legislatiei, LAPTELE DE MAGARITA, in capsule si in tablete, sunt considerate Suplimente Alimentare, avizate de SNPMAPS, cu numerele 12471/27.03.2019 si 12488/6.04.2019. Sunt produse pentru: www.eurobrandstrading.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0